Over ons

Van Haaren Vastgoed B.V. is een echt familiebedrijf, gevestigd in het centrum van Delft. Met een echte handen uit de mouwen-mentaliteit zijn we in 1937 begonnen als technische groothandel. Bouwen zit in ons bloed, en sindsdien is Van Haaren Vastgoed B.V. uitgegroeid tot een vastgoedeigenaar met diverse objecten in Delft en omgeving. Het bedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie Van Haaren en daar zijn we trots op!

Ons bedrijf verhuurt woningen, kantoorruimtes, bedrijfsruimte en winkelruimtes met één centraal doel: een tevreden huurder. De huurder is degene voor wie we het doen en natuurlijk ook degene die ons in staat stelt om dingen te doen. Een goede verhuur is volgens ons de samenwerking tussen huurder en verhuurder waarbij er met elkaar waarde wordt gecreëerd. Binnen de portefeuille kunnen wij meegroeien met de ambities van onze huurder.

Liefde voor monumenten met rijke historie

We hebben een voorliefde voor renovatie van monumentale panden met een rijke geschiedenis in Delft. Een andere belangrijke pijler is het ontwikkelen van eigen vastgoed en transformeren van huidig vastgoed. Wat we het belangrijkst vinden is persoonlijk contact, kort schakelen, betrokkenheid, betrouwbare partners en zelf in het werkveld staan.

Van Haaren Vastgoed B.V. biedt huurwoningen voor jong en oud van hoge standaard en gericht op comfortabel wonen. Onze portefeuille is zo divers dat ook expats kunnen slagen om alleen of met hun gezin een uitdaging aan te gaan in een nieuw land. Bovendien groeien wij mee met de behoefte van onze klanten.

Oude wijsheden

In 1937 werd in Technische groothandel Van Haaren opgericht dat naast de verkoop aan goederen aan de tuinbouw ook ging investeren in vastgoed. Er was een vestiging in de binnenstad van Delft, een vestiging in De Lier en later is de vestiging Delft vanuit het centrum verhuist naar de Schieweg 25 te Delft. Het familiebedrijf van toen is uiteindelijk uitgegroeid tot twee zelfstandige bedrijven: in Technische groothandel Van Haaren en Van Haaren Vastgoed B.V.

Oprichter Joop van Haaren zei in de gereedschapswinkel altijd, met een rokende pijp in zijn mond:

“Als vakman kan je alleen geld verdienen met goed gereedschap.”

Later trokken wij deze les ook door naar het vastgoed: huisvesting is een belangrijke pijler voor je bedrijf of winkel, waarbij het allemaal draait om kwaliteit en locatie.

De organisatie en de omgeving zijn met de tijd veranderd, maar het ondernemerschap is gebleven. Van Haaren Vastgoed B.V. houdt kantoor in het centrum van Delft. Technische groothandel Van Haaren is voortgezet door de derde generatie binnen de familie in De Lier. Bekijk de tijdlijn hieronder om te zien hoe wij ons door de afgelopen decennia hebben ontwikkeld!

Een terugblik en een kijkje in de toekomst

1937

Oprichting in Technische groothandel Van Haaren.

Aanvang investeringen in vastgoed.

1973

Oprichting Van Haaren Beheer B.V         

1981

Technische Groothandel Van Haaren aan de Hondert Margen-De Lier.

1984

Oprichting Van Haaren Vastgoed B.V.

Technische Groothandel Van Haaren aan de Schieweg.

1996

Eigen bouwproject Turbineweg.

2000

Kantoor aan de Koornmarkt in Delft.

Nog een mijlpaal: de bouw van een kantoorpand in eigen ontwikkeling op het Delftechpark.

2011

Organisatie in beweging: uitbreiding van de portefeuille met een wooncomplex in de binnenstad in Delft.

2012

Van Haaren Vastgoed B.V. bestaat 75 jaar!

2015

Toevoeging van een nieuwbouwproject in de binnenstad.

2016

Transformatie van een kantoorpand in de eerste fase.

2022

Van Haaren bestaat 85 jaar!

Op bezoek bij Airturb Rotterdam bij de Van Nelle Fabriek.

Toekomst

Bekijk ook onze Projectontwikkeling pagina.


Ons adres

Van Haaren Vastgoed B.V.
Koornmarkt 64
2611 EJ Delft
Openingstijden: op afspraak

Neem contact op

Bel of mail voor een afspraak. Als u onderstaand formulier invult dan proberen wij z.s.m. te reageren

Contactgegevens

Van Haaren Vastgoed B.V.
Koornmarkt 64
2611 EJ Delft
Openingstijden: op afspraak

T. +31 15 - 213 36 80
E. [email protected]